torstai 29. tammikuuta 2015

Neidin pyynnöstä: pehmokissa

Toissa iltana neiti 4,5v pyysi että tekisin hänelle askarteluhuovasta kissan. Kovasti selitteli millä värillä mitäkin, mutta autuaasti meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Eilen iltapäivällä kuitenkin tajusin, että pitäähän se neidin toive toteuttaa, kiirus meinasi tulla!

En nimittäin löytänyt minkäänlaista ohjetta kissaan. Eli piti keksiä itse. Ensin ajattelin tehdä ihan kissan muotoisen, jalkoineen ja häntineen, mutta eipä siitä mallista tullut kyllä fiksu. Sitten piirsin vähän profiilia ja avot, siinä se oli. :) Vartalo on nyt sitten mustasta askarteluhuovasta ja ompelin käsin sen (minkähän nimistä pistoa se tuo onkaan, tietääkö joku?), tein pistoilla silmät ja nenä ja suun ja täytin vanhan tyynyn sisälmyksellä. Hännän tein harmaasta sukkalangasta kiertäen. Ihan nätti tuosta tuli, ja neidin uusi unilelu.


Illalla jatkoin neuleprojektia. Neidille ohkasemmat villasukat. vähän vaikeaa taas tehdä vanhan sukan mallin mukaan, voi olla, että pitää purkaa ja tehdä vähän uusiksi..

Keittiöstä tulee huumaava tuoksu, kun tein neidin iloksi mokkapaloja. Jos osan saisi pakkaseen vierasvaraksi. Tosin pitäisi ennemmin tyhjentää pakastinta, kun sinne olisi parin viikon kuluessa tulossa naudanlihaa kotikotoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti