sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kiirettä pukkaa.. TAAS!

Noh, nyt on ihan "luvallinen" syy kiireelle. Aloitin maanantaina uudessa työssä! Tää olikin vähän pikasempi pesti, pari viikkoa sitten soittivat haastatteluun (paikkaan johon en ollut hakenut), kävin siitä heti haastattelussa ja seur. viikon keskiviikkona soittivat, pääsisinkö maanantaina töihin. No totta kai!! Eli nyt on viikko pakerrettu uudessa työssä. Ihan on taas uusi maailma ja uudet asiat, joten loppu viikko meni aika tööt-meiningillä.. Noh, ehkä tämä tästä..

Kerkesin minä nyt jotain tekemäänkin viikonloppuna. Aloittelin keväiset sukat- sukkaringin sukkien teon ja isännälle aloin tekemään kauluria. Vanha taitaa olla jo pari kymmentä vuotta vanha ja ihan karseen näkönen!! Pinttynyt ja oikein inhottavan näköinen. Yhdessä päivässä melkein puolet tehty, hyvä minä!!

Ja tein vähän inventaariota mun lankoihin.. Alla kuva "saldosta". Taitaa 2-3kg olla emännällä lankoja jemmassa.. :P ja lisää pitäisi ostaa, kun puuttuu tiettyä väriä.. Onko tämä nyt sitä neuloosia ja lanka-addiktiota??

Huomenna uuteen viikkoon. Kaksi viikkoa ja sitten neiti menee mummulaan viikoksi hiihtolomalle! Ihana autuus ja hiljaisuus tiedossa! JA varmasti äidin sydän itkee ikävää toisesta. Vaikka onkin ihan mahdoton uhmis! (lauantaina iski taas ihan mahdoton kohtaus, nauratti ihan älyttömästi, mutta eihän sitä olisi saanut toiselle näyttää, kun niiin tosissaan oli suuttunut..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti