keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Nyt loppui kiire, hetkeksi..

Viimeksi kirjoitellut helmikuussa. Paljon on tapahtunut ja kiirettä on pitänyt!!

Työt jatkuivat, toukokuun alusta allekirjoitin uuden sopimuksen, nyt lokakuun loppuun asti. Työ on todella mukavaa ja antoisaa ja aina oppii uutta! Ja saa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa heitä. Me like!!

Mutta kiire todellakin lopahti maanantaina. Mulla alkoi lonkka oireilemaan pääsiäisen aikoihin (neidin 5v synttäreiden jälkeinen yö meni valvoessa tuskan takia). Toukokuun alussa alkoi olla jo todella paha tuska. Sain työterveydestä lähetteen takaisin reumapolille, ja maanantaina pääsin sitten lääkärille. Ja mitäs paljastui, todella pahat tulehdukset niin polvesta kuin lonkastakin. :/ Lääkärisetä vähän torui, olisin voinut aiemmin toimia, ettei olisi päässyt pahenemaan noin pahaksi. Tuli piikki polveen ja lonkkaan (HYI hitto miten iso piikki!! Mutta ihmeen vähän sattui, todella hyvä pistäjä tuo lääkäri!) ja ehdoton kävelykielto tuli pariksi päiväksi ja kyynärsauvat. Lisäksi tuli kuukauden sairasloma!! Nyt pitää tämän mamman rauhottua ja ymmärtää, että ei mennä hampaat irvessä kun sattuu.. Lääkäri nimittäin ultrasi tuon lonkan ja ilmeisesti oli tehny tulehdus jo pahojaan, oli kuulemma "erikoisen näköinen"..

Samalla reissulla sitten piti käydä keuhkokuvassa ja olisi pitänyt käydä labrassakin, mutta en vaan ehtinyt enkä jaksanut (kun rupesi saikku vähän aiheuttamaan paniikkia miten mun työt järjestetään enkä saanut heti esimiestäkään kiinni). Mulla aloitetaan nyt sitten biologinen lääke tuohon mun reumaan. Niin ja nyt on diagnoosikin ilmeisesti virallisestikin selkärankareuma. Aloitetaan Simponi. Pirun kallis lääke, mutta toivon mukaan tehoaa!! Nyt vaan odottelen kelan päätöstä, että saanko tuon lääkkeen käyttööni. HUIH!! Jänskättää tuo pistäminen!!

Nyt kun piti rauhoittua, niin mitähän sitä nyt sitten tekisi?? Nyt on saatu aikaiseksi jo 2 villasukat, itselle aloitin jo kk sitten kesävillasukat ja sitten tein samasta langan jämästä vauvan villasukat, josko sukuun tulisi pian taas uusia vauvoja, niin voisi ne lahjottaa..

Ja viimeisimpänä aloitin neidille tekemään neuloen toppia. Saa nähdä miten onnistuu??

Tässäpä kuvia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti