sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Koulutusta ja omaa aikaa..

Olin viikonloppuna koulutuksessa Tampereella. Kuulun Reumaliittoon ja olen ollut yhden projektin koulutuksessa. Huippu porukkaa ja huippua muutenkin! Vaikka oma sairaus on ollut vasta pari vuotta ärhäkkänä, niin kyllä vaan muistan alun. Nyt olen kouluttautumassa avuksi juuri vasta sairastuneille. Löydät lisää tietoa täältä  https://www.facebook.com/pages/Tules-tietokoordinaatio/1522009874701332?fref=ts

Kävin maanantaina lääkärissä tuon käden hermopinteen vuoksi, en kyllä paljon saanut sieltä apua. Pitänee huomenna soittaa vielä josko jotain selviäisi. Muuten soitan reumapolille, sieltä luulisi jotain apua tulevan..

Olin siis viikonloppuna Tampereella. Perjantaina aikanen lähtö, klo 6.30 junalla, Kuopiossa kurssikaverin kyytiin ja perillä 13aikoihin. Tiukkaa "opiskelua" klo 18 asti ja sitten jo iltapalalle naapurihotelliin, nimittäin Sokos Hotel Torniin.. Paikka oli upea, mutta voi juma mikä iltapala!! Puoliraakaa lohikiusausta ja salaatin virkaa toimitti pelkät salaatin lehdet.. Ja tästä olisi pitänyt maksaa 17e/hlö!!! Siis riistoa! Niin ja tietysti piti maksaa käteisellä ja juomatkin piti hakea talon toisesta päästä baarista.. Noh, valitettiin ja saatiin alennusta jopa 7e/hlö. Paskan maku jäi suuhun kyllä!! Käytiin hotellin huipulla 25kerroksessa, oli sielä kyllä huimat näköalat!

Ja kun iltapala oli mikä oli, piti käydä testaamassa Burger King.. mä kyllä suuresti ihmettelen, että mitähän huippua tuossa paikassa muka oli?? Hampurilaisen pihvi maistu TODELLA pahalle.. Kyllä Hesen ja mäkkärin hampurilaiset tuon voittaa 1-0.

Eilen matkustelin kurssikaverin kyydillä takaisinpäin, Kuopioon asti. Yön olin ihanan ystäväni ja neidin kummitustädin luona ja tänään jatkoin sitten junalla kotiin.. Oli kyllä reissulla pituutta, himppasen väsyttää!! Mutta ihana oli päästä pois kotoa ja muiden pariin välillä. Josko nyt taas hetken jaksaisi..

Ja tän viikon neulontasaldo: lapaset neidille. Ja villasukkaa aloittelin. Piti ostaa bambupuikkoja, että pystyn neulomaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti