sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Puuduttaa, sormia nimittäin..

Voi ARGH!! Mulla puutuu pikkurilli ja nimetön vasemmasta kädestä! Eihän tietenkään voi johtua neulomisesta, eihän?? Etenkin kun en ole joulun jälkeen neulonut vielä samalla tahdilla kuin ennen joulua.. Mistähän lie tämäkin taas. :( En nyt haluaisi lopettaa neulomista, inspis katoaa vielä.

No mutta, tällä viikolla neuloin polvisukkia ja sitten tein osittain huovutettuja "ballerina"tossuja. Unohdin vain kuvata yhden työvaiheen, niin jää lupaamani "ohjeistus" vajaaksi.Meinaa vaan polvisukista loppua lanka kesken.. Vaikka eilen sain anopilta puoli kassillista novitan lankoja. Mutta kun aina ne väärät langat loppuu..


Voi olla mielenkiintoinen viikko tiedossa. Mies lähtee huomenna työmatkalle, tulee aikaisintaan ke-iltana kotiin, todennäköisesti vasta torstai-iltana.. Mitenhän me tuon uhmiksen kanssa pärjätään? Mulla palaa pinna varmasti sadasosasekunnissa useamman kerran. Olisi varmaan pitänyt pistää neiti isänsä kyydillä mummulaan.. Keskiviikkona ja perjantaina pitäisi mennä töihin, onneksi anopilta saan keskiviikolle auton lainaksi. Ei tartte lähteä linja-autolla ja kävellen.. Menis melkeen linja-automatkaan tienatut rahat..

Ai NIIN!! Torstaina tuli postissa viralliset todistukset koulutuksesta! Nyt olen siis ihan virallisesti kirjanpitäjä ja palkanlaskija!! Nyt kun löytäisi sellaisen 75% työajalla olevan työn, niin avot!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti