maanantai 5. tammikuuta 2015

Uusi Vuosi, Vanhat kujeet?

Yritetäänpäs taas, Uuden Vuoden kunniaksi nostaa tätä blogia naftaliinista. Kummasti se aina unohtuu. Kun on tuota muutakin ajateltavaa..

Tainnut kohta 1,5 vuotta kulua viime kirjoituksesta. Paljon on mahtunut siihen aikaan!

On luovuttu yrittämisestä ja taas työttömänä. Tosin opiskelin ammattitutkinnon (kirjanpitäjä ja palkanlaskija). Neiti kasvaa kuin rikkaruoho, 3kk päästä on meillä jo 5 vuotias talossa!!

Taivalneva on ja pysyy. Taloa ei ole vielä tullut, voi olla ettei tulekaan. Katsotaan, tiedä vaikka tehtäisiin siitä perheen kesänviettopaikka! Mutta kesällä on öitä Taivalnevalla vietetty, saunottu ja vietetty aikaa.

Joulun 2014 lähestyessä alkoi taas neulontasormia kutitella. Jouluksi sain aikaiseksi 3 aikuisten villasukat, 8-9 huovutetut tossut sekä pienelle kummitytölle tumput ja sukat. Neitikin sai villasukat ja tossut, tosin muuten, ei lahjaksi.

Uusi Vuosi vaihtui ja neuloosi jatkuu. Josko tänä vuonna olisi joululahjat ajoissa tehdyt?!? Ainakin ideoita ja lankoja olisi. Etenkin, kun eilen kotiutui anopilta muovikassillinen vanhoja lankoja. Ja tänään oli käynyt Tokmannilta alesta hakemassa lisää lankoja. Nyt vain iskee runsauden pula!! Mitä minä tekisinkään?? Itselle jos tekisi sukat, lapaset on jo tulollaan. Neidille pitää tehdä lapaset myös.

Laitan tässä vielä kuvakollaasia tekemisistäni. Jos tässä jossain postauksessa laittaisin kuvia mitä Taivalnevalla ja meillä on tapahtunut 1,5v aikana. :)

Onnea ja Menestystä Vuodelle 2015!!

Jatkossa tässä blogissa lisää käsitöitä ja tekemisiä. 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä nuo tossut! Onko ne huovutettu neulomisen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tossut on neulottu kaksinkertaisesta Joki-langasta ja huovutettu sitten koneessa 40asteessa. sitten vielä koristelin ne. Oli tykätyt tossut kyllä.

      Poista