keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Arki koitti, kai?

Joulun aika päättyi eilen Loppiaiseen. Neiti 4,5v. halusi purkaa joulukuusen ja laittaa joulukoristeet pois. Voihan haikeus!! Nyt on taas niin haljun näköistä ja tuntuista kun joulukuusi on siivottu pois. Kyntteliköt sentään jätin ikkunalle, edes jotain valoa. Pitäisi varmaan keksiä jotain piristystä tänne meille. Mitäpä keksisi, edullisesti nimittäin??

Sain päätökseen ennen joulua aloittamani lapasurakan. Tai siis niistä piti tulla sukat, mutta tulikin niin kireä neulos, että tulikin lapaset. :D Tein siis kirjoneuletta. Tässäpä päättelyä vaille valmiit lapaset.Aloitin samantien uuden urakan: itselleni kirjoneule polvisukat! Huh! Katsotaan miten käy.. Lisäksi äitini soitti tuossa ja kyseli onko minulla vielä sitä lankaa mistä tein joululahjaksi tossuja. Kuulemma isälle pitäisi tehdä samanlaiset, kun niin jalkoja viluttaa. Tein kyllä villasukat joululahjaksi, mutta ei niitä ilmeisesti raski pitää. Noh, vielähän minulta sitä lankaa löytyy, ja näytti olevan vielä Siwassa tarjouksessakin se lanka, ettei siitä jää kiinni. :) Laitankin sitten tänne sen tossumallin ohjetta ja kuvaa, niin on jossain muuallakin kuin päässä tallessa. Ja voisin tehdä kyllä itselleni vielä tuon "ballerina" mallin tossut, niin saan tänne senkin ohjeen.


Tässä kuvassa neidin jalassa ne toisen mallin töppöset, mitä ei ollut muissa kuvissa. Ei tullut otettua kuvaa kun niitä lahjaksi väkersin. :)

Meilläkin piti siis alkaa arki, mutta neidin pph ilmoittikin sairaslomasta, joten meillä loma jatkuu ensi viikolle asti. Huh Huh!! Alkaa jo kyllä olla neitikin hoidon tarpeessa, ei meinaa enää äidin ja isän seura kelvata.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti