tiistai 5. kesäkuuta 2012

Reissua ja asunnon myyntiä ja kaikkea muuta..

Miehen ja ystäväpariskunnan kanssa käytiin Tukholmassa. Lähdettiin perjantai- aamuna ja palattiin sunnuntai-iltapäivästä mummulaan. Neiti oli hoidossa tämän ajan mummulassa. Olipas kyllä aika mukavaa reissata ilman ylimääräistä huolta, mutta kyllä pikkuneitiäkin tuli ikävä! Aiemmin on ollut yhden yön yökylässä kun käytiin Helsingissä.

Tukholmassa oli surkea keli! +5 ja vettä tuli kaatamalla ja välillä vaakasuoraan. Ei pahemmin päästy näkemään nähtävyyksiä. Linnan pihalla käytiin, ja sitten käveltiin ostoskeskuksiin. Samaan aikaan oli Tukholma-maraton, joten porukkaa oli liikenteessä aika paljon! Laivalla oli ihan kivaa, vaikka tuuli ja satoi vettä, niin laiva ei onneksi keikuttanut. Syötiin hyvin ja vain oltiin. Jotain pientä tuliaistakin tuli ostettua.

Sunnuntaina oli veljen lasten 1- ja 3- vuotis synttärit. Neiti meni sinne mummun ja papan kanssa ja me haettiin sitten pois. Ei kauan jaksanut olla sosiaalinen, kun oltiin 7:ltä lähdetty liikenteeseen Turusta. Eilinen meni ihan toipuessa, ja neitille taisi iskeä kevät flunssa. :( Luulin, että se olen minä joka sairastun, kun oli reissussa liian kesäiset kamppeet, mutta se olikin tyttö joka sairastui. PÖH!

Viime viikolla meillä kävi ne asunnon katsojat. Sunnuntaina kävivät uudelleen. Nyt on tilanne se, että jos toinen saa työpaikan niin tekevät tarjouksen loppuviikosta! Nyt tuleekin ongelma: missä asutaan sitten, jos tämä menee alta? Meillä ei ihan vuokrakaksio riitä, kun teen töitä kotona. Kolmio on siinä ja siinä. *huokaus* Siinäpä sitten pohtiminen.

Lisäilen kuvan- pari reissusta tähän myöhemmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti