maanantai 18. kesäkuuta 2012

Odottelua, odottelua

Ei voi mennä niinkö Strömsössä, ei.. Ostajilla ongelmia pankin kanssa. Varmasti samanlainen kuin meillä aikanaan kun ensimmäistä asuntoa ostettiin. Osuuspankki vaatiin niin älyttömät vakuudet, että siitä pankista ei lainaa heru.. Meillä olisivat vaatineet vanhempieni tilan panttausta, että olisi saatu ostettua pieni kaksio.. Nordeassa ei tällaista ongelmaa ollut. Tosi helppo ja iisi homma sitä kautta. Toivottavasti ostajilla sujuu yhtä hyvin.

Eli nyt siis vaan odotellaan, mitä kuuluu ostajista. Nyt alkuviikosta pitäisi kuulua. Josko sitten alkaisi nopeaan tahtiin tapahtumaan- Jos siis kaupat onnistuu. Sitten ollaan TAAS lähtöpisteessä.. Ei oliskaan kuin vasta kolmannet kaupat jotka peruuntuisivat, jos näin olisi..

Remppapuolella sauna alkaa näyttää hyvältä. Varmaan tänään saa Toni paneelit paikalleen. Sitten pitäisi lattia valaa ja lauteet tehdä (lauderunko tuli matkahuollon kautta viikonloppuna) ja kiuas hakea.. Ei taida ihan ennättää juhannukseksi. :( Aittaankin on jo kattoon paneelit yms ostettu ja lattiaan laudat. Sitä pääsisi seuraavaksi tekemään.

Käytiin neidin kanssa lauantaina taas Taivalnevalla isin luona jätskin syönnissä. :) Muutamat kuvat on taas sieltä. Kasvimaa alkaa olla hyvällä mallilla- siis taimia nousee urakalla. Kohta pääsisi niitä jo koulimaan.. Piha ja pellot kukkii ketokukkia <3 ja löytyipä yllätyskin. Tosin ikävä sellainen. Pikkulintu oli lentänyt rikkinäisen ikkunan väliin ja jäänyt sinne. :( Siitä myös kuva.

Eilen olisi haettu naapuriläänin puolelta firmalle vaatteita myyntiin pari säkillistä, mutta myyjä teki oharit. Hinnasta yms. oli jo sovittu, ja kun lähdettiin hakemaan niin kerettiin yli puolin välin, kun tuli viestiä että hinta on noussut tuplaksi kun hän oli vähän lisännyt pakettiin vaatteita yms. :o Joo, sanomattakin selvää että kaupat peruuntuivat!! Ketutus oli suuri, sillä meni sitten ihan pieleen se reissu. Noh, neiti nukkui päiväunet autossa.

Eilen grillattiin, testattiin Kotigastronomin mausteita. Minun kauttani  niitä voi tilata, jos haluaa kokeilla! Testauksessa oli pihvimauste, josta tein marinadin (öljyä ja mausteet ja sitten antoi vähän aikaa maustua lihalla) sekä perunamauste pakasteperuna-porkkanasekoitukseen. Siihen laitoin myös öljyä ja lusikallisen maustetta ja sekoitin. TULI HYVÄÄ!!! Voisi varmaan useamminkin grillata ja tehdä. Tosin jos kaupat syntyy asunnosta, niin grillailut siirtyy sitten tontille.Tänään On suunnitelmissa leipoa pullaa ja pannukakkua. Testauksessa on Valion Hilja-maito. Täysmaito jota ei ole prosessoitu ihan loppuun asti. Katsotaan mitä tulee!! Neiti pääsee leipomaan pullaa (ja syömään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti