lauantai 22. syyskuuta 2012

Syksyn tuloa

Kaivellaampas tämä blogi taas naftaliinista syksyn tullessa. :)

Paljon on tapahtunut sitten viime kirjoituksen! Asunto myyty ja muutettu kerrostalokämppään heinäkuun lopussa. Reissattu ja juhlittu ja lomailtu. Kesä ei vaan valitettavasti oikein tuntunut kesältä, kun oli niin kylmää ja sateista. Ehkäpä ensi kesä on lämpimämpi ja aurinkoisempi, toivottavasti!!

Tontillakin tapahtuu. Sauna alkaa olla hyvällä mallilla, lauteet tehty ja puuttuu enää kiuas paikaltaan ja tarkistus, että viemäri vetää kunnolla. Pukkarin pesu ja maalaus pitäs vielä hoitaa, niin voisi saunan testatakin! Aitta alkaa olla hyvällä mallilla, katossa on nyt huopa! Ei tarvitse enää pressuja. Sisäkatto on nyt teon alla. Sitten enää lattiaan villat ja paneelit ja ikkunat ja ovi paikalleen!

Viikon päästä tähän aikaan olen toivottavasti kotimatkalla tai likellä ainakin. Olen nimittäin menossa sappileikkaukseen perjantaina. HUI hirvittää ihan mahdottomasti. Ei niinkään leikkaus, mutta nukutus pelottaa!! Sitten alkaa parin viikon nostelukielto. Onneksi isi jää kotiin neidin kanssa viikoksi ja sen jälkeen mennään ehkä maalle mummulaan viikoksi.

Tässäpä muutamat kuvat esiteltäväksi.Käytiin tänäänkin Taivalnevalla. :) Isi sielä rakensi ukin kanssa aittaa. Ja neiti laski hiekkamäkeä.. ;) Tässäpä kuvat tältä päivältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti