lauantai 9. kesäkuuta 2012

Asuntopaniikkia, tavaroiden raikkaamista ja muuta mukavaa..

No niin, tais ne kaupat tulla. Juhannusviikolla pitäisi kaupat tehdä ja tästä pitäisi muuttaa 15.7. mennessä! :o HUI!!! Toteutuuko vihdoin meidän toive päästä rakentamaan Taivalnevalle?? Toivottavasti! Vuosi sitten samaan aikaan oli samanlainen fiilis, mutta silloiset ostajat menivät häviämään maan kartalta yllättäen..

Nyt siis on asunto etsinnässä.. Ei paljon ole Otanmäessä vaihtoehtoja, joten taidetaan joutua kerrostaloasujiksi, yök! Se tietää meidän kovaääniselle porukalle äänenvaimentimen hankintaa. Tai sitten olisi opeteltava äänen käyttöä.. Huomenna ollaan menossa katsomaan yhtä vaihtoehtoa.

Ja saman tien on aloitettu huonekalujen ja tavaroiden inventaario. Osa huonekaluista menee vaihtoon/poistoon, esimerkiksi sohva on niin kamalan iso että se menee vaihtoon. Pienempi on hakusessa siis. Ostoslistaa Ikeaan on jo tehty, kuinkahan pitkä lista siitä tuleekaan??

Tänään käytiin neidin kanssa Taivalnevalla. Vietiin isille jätskiä, ja tietysti herkuteltiin me tytötkin. ;) Isi oli saanut saunan katon melkein paneloitua, jos ei olisi panelit loppuneet olisi katto valmis. Sitten seinän panelointi ja lattian valu. Niin ja sitten pitäisi saada ne lauteet ja kiuas. Sitten olisi sauna valmis! Pukuhuoneen seinät pitää pestä ja maalata valkoiseksi ja lattialle tulee puuritilät. Sittenpä sitä pääsee saunomaan!! Pitäisi saada porukkaa talkoisiin, saataisiin aitta valmiiksi nopsemmin. Pääsisi sitten nauttimaan "mökkeilystä". Pihakeittiö pitää tosin hankkia kanssa, että saa ruokaa laitettua..

Ja meidän kasvimaaprojekti etenee! Kurkattiin harson alle, ja JEEE!!! Sielähän oli jo pieniä alkuja! Herneet, salaatit, punajuuret ja tilli oli jo itänyt!

Lopuksi kuvia saunasta ja kasvipenkistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti