perjantai 10. toukokuuta 2013

Toukokuun alkua, sadetta ja aurinkoa

Toukokuu alkoi, se on kohta kesä!

Viime päivityksessä oli puhetta neidin neuvolasta. Siellä siis käytiin, uudet mitat olivat tasan 100cm ja 14,4kg. Eli pitkä ja hoikka neiti! Kettutestissä kahta pistettä vaille täydet, eli puhe ja ymmärtäminen aikas hyvää. :) Seuraavaksi kesäkuun alussa hammashoitajalla käynti.

Itse kävin tiistaina taas reumalääkärillä. Vasen polvi turposi ja kipeytyi pari viikkoa sitten taas tosi pahasti. Ei kun vaan nestettä pois ja lisää kortisonia polveen. Nyt taas voi kävellä ja tehdä normaalihommia- eri asia miten kauan tällä kertaa. 1,5kk oli edellisestä lääkärikäynnistä aikaa..

Ennen vappua meille saapui suru. ;( Rakas koiravanhuksemme Aino päästettiin paremmille metsästysmaille. Aino alkoi joku viikko sitten oireilemaan, sattui kun hyppäsi sohvalle/sohvalta pois. Sitten alkoi jo hipaisu sattumaan, ei tarttenu aina edes hipaista niin vinkaisi. Kesäksi oli tarkoitus viedä mummulaan, mutta olikin viieminen reissu se. Koiran olo paheni parin tunnin ajomatkalla ja päätettiin mummulassa, että isäni vie koiran piikille. Siellä Aino nyt nukkuu, Elli-emonsa vieressä vanhempieni pihassa. <3

Eilen kävimme Taivalnevalla. Isi on siellä rempannut saunan pukuhuonetta, siellä on kohta uudet paneelit seinissä ja katossa. Sitten olisi enää se kiuas paikalleen ja ei kun saunaan. :) Itse eilen raivasin pihamäntyä, sahasin parin metrin korkeuteen asti oksat pois ja sitten puun alta ja likeltä vanhat vadelmat yms. rojut pois. Nyt sieltä jo pilkisti vanha raparperi, voi kun sen saisin uuteen kukoistukseen!!
Lisäksi aitan takaa sahasin muutaman "oksan" vanhasta syreenistä pois. Ei varmaan ikinä ole sitä puuta karsittu, joten oksat ja rungot risteilevät ympäriinsä! Ja vielä saisi sitä vähän karsia. Lisäksi löytyi siitä likeltä iiisot ruusupensaat. Ne pitäisi vielä koulia, ei varmaan ole muutamaan kymmeneen vuoteen tehty niille mitään!

Eilen testattiin muuten Lidl:n Grillimaisteri-tuotteita. Mies teki meille hampurilaiset: Grillimaisteri hampurilaispihvit, -sämpylät, -juusto sekä sitten paprikamajoneesia ja salaattia. NAM!!! Tuli muuten TODELLA hyvää!!!

Tässä vielä muutamat kuvat eiliseltä!Ja tässä vielä Ainon kuva. Vanha arkistosta löytynyt.. Mamman rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti