tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevään tuloa ja blogin herättelyä

Kevät se tullee.. Tai siis joko se kevät on, ja kesä tulee. Nyt on siis aika herätellä blogi talviunilta ja alkaa tätäkin päivittelemään. 

Pientä päivitystä mitä marraskuun ja huhtikuun välillä on tapahtunut: ei paljon mitään!! :D Tai noh, aloitin Tinttu-tuotteiden esittelijänä/myyjänä ja aloittelen siivous- ja kotiapu-palvelua yrityksessäni. 

Niin ja täyttihän meidän "pieni" Niskavuorelainen 3 vuotta! <3 Synttäreitä juhlittiin, ja naapurin mummotkin kävi juhlimassa tyttöä. Neiti sai paljon kivoja lahjoja. Paras lahja taisi tulla siten synttäreiden jälkeen: kävimme ostamassa synttärirahoilla upouusi polkupyörä!!Tontilla ei ole paljoa tapahtunut. Aitta nyt on melkein valmis, valaistus puuttuu ja etuterassi. Saunasta puuttuu yhä kiuas, tosin nyt sieltä on pukuhuoneen seinien remppa kesken. Josko sitä jossain välissä nyt keväällä- alkukesästä pääsisi oikeasti saunomaan!! Ja jossain välissä sen yhden yön nukkumaankin. 

Meillä on tällä hetkellä eka flunssa vuoteen. Ja tämä näyttää kestävän ja kestävän. :( Itsellä oli polvissa reaktiivinen niveltulehdus alkuvuodesta, kortisonilla saatiin se pois, mutta nyt tutkitaan että löytyykö muuta. Siis tuo reaktiivinen niveltulehdus kuuluu selkärankareumaryhmään- eli löytyykö reumaa.. Talvi menikin neljän seinän sisällä,kun en päässyt kävelemään kunnolla. Mutta nyt keväällä otetaan ilo irti ja lähdetään ulkoilemaan, etenkin kunhan Heta oppii polkemaan pyörällä!

Tänään neidin 3v- neuvola. Lisää päivitystä sen jälkeen, katsotaan miten iso tytöstä on tullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti