tiistai 27. marraskuuta 2012

Uhmaa, unettomuutta ja jotain valmistuvaakin..

Se sitten on kuukaus hurahtanut ihan huomaamatta. Joulua saa jo alkaa urakalla odottamaan, kun lauantaina saa jo avata ensimmäisen luukun!! Neiti odottaa joulua, ja joululahjalistaa on tehty jo viime talvesta.. ;) Onneksi tontut on kuulleet ja pitkäaikaisimmat toiveet (sukset ja sauvat) joulupukki tuo. Neidille on sitten 3 joulukalenteriakin. :D Ekaa kertaa suklaakalenteri, sitten omatekemä ja viikonloppuna huusin yhdellä facebookin muumikirpparilla yllätyspaketin, mistä löytyi iso muumijoulukalenteri.. :P

Uhma on meillä siis arkipäivää, ihan älytöntä!! Ei kuunnella, ei totella, ei nukuta. Kiukutellaan, huudetaan, riehutaan. Niin sanoinhan jo että ei nukuta?? Päivät on välillä aika mielenkiintoisia, ja yöt. Kun ei suostuta nukkumaan päiväunia ja yöunille menokin on ihan älyttömän vaikeaa. *huokaus*

Omat hommat laahaa perässä, kun päivät menee miten menee. Ensi viikolla verikokeisiin, kilppariarvot pitäs tarkistella. Aika väsynyttä on touhu kyllä välillä. Ja pinna kireällä.. Ei ole välillä pullantuoksuisen äidin perikuva ei..

Jotain on kuitenkin aikaiseksi saatu. Tai siis mies on. :D Aitta alkaa olla valmis!! Ei puutu kuin katosta valot ja vois kantaa sisään huonekalut. Sitten kun sen saunan saisi loppuun, niin voisi joskus käydä yön ainakin kaksin siellä olemassa. huisia!!

Aloitin sitten PartyLite-konsulttina. Ja Oriflame-esittelijänä. :P Ja kun päälle vielä Kotigastronomi-edustajuus,  niin johan on. :D Ja business-ideaa taas pukkaa..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti