maanantai 22. lokakuuta 2012

Raksailua, töitä ja joulun odotusta..

Se on enää 2kk jouluun!! :o Siis hurjaa! Kohta tulee taas kiire. Lahjat on yhä vaiheessa, kun inspiraatiota etsitään taas. Noh, 2 lovikkaat tehty on siinäkin jotain. Pitäisi tosin useammat saada tehtyä valmiiksi. Noh, pitää itseään ottaa niskasta kiinni.

Tässä on työ"kalenteria" rukattu, eli viime viikosta lähtien on arki-iltaisin lisätty putiikkiin aina vaate-erä ja viikonloppuna pidetään illat vapaana tuosta ja tehdään muuta hommaa. Enemmän on saatu pistettyä nyt kauppaan tavaraa, kun ei olla yhdessä erässä pistetty, ja näkyyhän se heti myynnissä. Mutta hyvä vaan!!

Viime viikolla innostuin leipomaan, ensin testasin sunnuntain porkkanakakku-jauheen. Tuli hyvää! Tein kakkuvuokaan ja kuorrutin sen kaulittavalla vaahtokarkkimassalla. NAM! Sitten seuraavana päivänä leivottiin neidin kanssa pullaa. Testasin Kotigastronomin vaniljakreemiä, tein ns. viinerpullapitkon. Ja kyllä se kaupan pullan voittaa!!! Pakastimeen asti muka tein, mutta eiköhän tuo ole jo kohta loppu.. 

Lauantaina kävästiin neidin kanssa tontilla sitten ainakin kuukauteen. Aitan sisäkatto näyttää jo hyvälle. Ja pihalle on tehty navetan eteen ojaa: siihen tulee salaojitusta. Oli kuulemma ollut lauantai-aamusta aika paljon vettä ojissa. Me neidin kanssa urakoimme risu-urakkaa. Aitan edessä on pajukko, ja sitä minä rupesin raivaamaan. kyllä sitä muutaman metrin kaistale jo saatiin matalaksi. Saadaan aittaankin valoa!

Neidillä oli ainakin hauskaa, auttoi tosiaan urakassa ja oli kyllä ihan kuranen. Naamaa myöden! Käytiin kaivolal pesemässä puhtaaksi ja kun hetkeksi jätin ukin kanssa katsomaan salaoja-urakkaa, niin oli tyttö jäänyt kiinni hiekkaan ja muksahtanut taas, ja ihan yhtä rapanen ellei rapasempi! Ja taas pesulle. 

Päivän päätös, Tänään oli aamulla pakkasta klo 9.00 -4,4 astetta ja nyt klo 22 ulkona sataa lunta!!! <3

Ja lopuksi kuvasaastetta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti