tiistai 9. lokakuuta 2012

Toipumista ja muumeilua

Nyt on leikkauksessa käyty ja toipumassa ollaan mummolassa maalla.

Leikkaus oli yllättävän simppeli ja nopea. Odotus ei ollut nopea eikä niin simppeli.. osastolla piti olla 28.9. klo 6.45 ja leikkaukseen pääsin klo 18 jälkeen... :( tuskanen oli päivä ilman ruokaa ja juomaa.. Etenkin kun naapurit sai ruokaa tasaisin väliajoin. PÖH!!! Vasta klo 17 aikoihin sain tipan, ettei ihan tarttenu kuivua ja saaha migreeniä ennen leikkausta. Nukutus oli humahdus vain, eikä pahoinvointia tullut lainkaan, onneksi!! Yksi yö osastolla ja sitten kotiin. Kotona sitä sai kävellä kyyryssä kun mummo ja hyyyvin varovaisesti liikkua ekat päivät. Onneksi Toni oli kotona tytön kanssa, ei olisi tullut kyllä mistään mitään!! Isi nukkui tytön huoneessa ja minä sain vallata makkarin itselleni! Luxusta!!

Mummulaan tultiin keskiviikkona ja täällä olikin miehille urakka. Mummu oli tilannut huvimaja/grillikatoksen ja sehän piti saada hetinytäkkiä valmiiksi. :D Noh, valmistuihan se lauantaina. Pikkuveli ei vain kerennyt "korkkaamaan" grilliä, kun hänen piti lähteä kotiinsa. Isi lähti kotiin sunnuntaina, kun töissä piti olla taas maanantaina.. Eilen sain kivan puhelun mieheltä: oli sitten keskiviikkona lähtiessä ottanut pakastimenkin johdon seinästä. Meiltä siis suli jo KOLMANNEN kerran parin kuukauden sisällä pakastin ja taas ruoat pilalla.. Nyt alkaa jo pikkasen ketuttamaan!!!

Ja noi muumimukit.. HUOKAUS!! Mä olen aina ajatellut, että en hairahdu näihin enkä osta mukeja meille. Kuinkas kävikään.. :P kasassa onnettomat 4 mukia ja TAHTOO lisää.. :D Olen päättänyt, että 1-2 mukia saan kuukaudessa ostaa.. Katsotaan miten käy, kun eilen ostin tän kuukauden ekan ja viikonloppuna mennään miehen kanssa Zeppeliinissä käymään. (saadaan kahdenkeskistä aikaa ja pääsee shoppailemaan.)

Niin, paikallisessa Halpa-Hallissa oli muumimukit 10,90. Kajaanissa saa hintaan lisätä 1-2 euroa. eli siis halpaa ku saippua.. ;)  Lisäksi löysin vihdoin muumi teerasian, jollaista olen metsästellyt jo kesästä lähtien. S-marketista löysin uuden tuttavuuden. Uuden leivontalehden! Sellainen kuin koristeelliset kakut- lehti. Aika huikeat kaupanpäälliset, joten se meni sitten ihan tilaukseenkin.. ;) Lisään myöhemmin kuvia lehdestä.

Tänään myös poistettiin tikit leikkaushaavoista. Joku harjoittelijapoitsu ne otti pois. Onneksi onnistui käydä täällä mummulan terveyskeskuksessa, ei tarttenu lähteä kotiin  kesken kaiken vain parin minuutin käynnin takia.

Tässäpä parit kuvat jo tuosta huvimajasta yms.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti