lauantai 26. toukokuuta 2012

Nimipäivät ja leivontatestailua

Tänään on minun ja neidin nimipäivä. Tai siis minun "oikea" ja neidin 2 viimeisen nimen nimipäivät. En olisi koko nimipäivää muistanut, jos ei olisi neidin kummitäti laittanut onnitteluviestiä. Ei tosin hänkään ollut huomannut, että oli myös neidin nimipäivä, eikä vain minun. :)

Tätä päivää on "juhlistettu" siivoamalla ja leipomalla. Siivoamisesta tuollaisen 2 vuotiaan apulaisen kanssa ei meinaa tulla yhtään mitään. Pölyjen pyyhintä vielä onnistui apulaisen kanssa, mutta lattian pesusta meinasi tulla riitaa. Noh, on täällä edes hetken siistiä.

Ostin viikko sitten olleisiin häihin menomatkalle lukemiseksi Glrian ruoka & viini- lehden. Itseasiassa kaksi, kun uusimman mukana tuli vanhempi lehti "kaupanpäällisenä". Lehdissä oli aivan ihania ohjeita! Tälle päivälle otin testiin tämän ohjeen: http://www.gloria.fi/artikkeli/ruoka_1/reseptit/taydellinen_focaccia#

Ei muuten ole pikasta tekoa tuo! :) Mutta hyvin onnistui ja maistuu todella hyvälle!! Laitoin ohjeen lisäksi pinnalle mozzarellapalloja, niin sai lisämakua ja maustetta. Pinnalle olisi voinut pistää vaikka minitomaattia tai muuta makua antamaan.

Tässäpä kuva aikaan saannoksesta:Eilen kaupunkireissulla ostettiin tilalle hieman kasveja kasvilaatikkoon: suklaaminttua, chiliä sekä amppelitomaatteja ja mansikan taimia. Huomenna tarkoitus mennä niitä istuttamaan. Pitää samalla ottaa kuvia raksaprojekteista: Saunasta sekä aitasta. Saunassa on jo paperien laittoa seiniin, aittaakin pääsisi kohta jatkamaan, kun säät suosivat huopakaton asennukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti