perjantai 6. toukokuuta 2016

Aurinkoista kevättä ja äitienpäivää!

Niin se talvi taittui, ja tulikin sitten kesä ihan kertarysäyksellä!! Mitä mainioin viikko on ollut viettää kesälomaa! <3

Kevät on mennyt piirrustuksia ja rakennuslupaa odotellessa, ja lupakin tuli! Sopivasti vapuksi. Nyt se sitten alkaa, se iso urkka!!

Vappu vietettiin Helsingissä, Linnanmäellä vapun aattona ja vappupäivänä Korkeasaaressa. Kävästiin myös Tallinnan risteilyllä. Todella upeat kelit kyllä ollut, kerrankin lomalle sattui hyvät ilmat!! Niin, meillä pidetään kesälomat kahdessa erässä (siis minä). 1 viikko + 3 viikkoa. Olin nyt viikon lomalla ja sitten heinäkuun puolivälistä 3 viikkoa. Kyllä oli loma jo tarpeen, ei kunnon lomaa olekaan ollut, 1v ja 3kk aika vähillä vapailla.

Mutta siis, raksailu alkakoon!! Tarvikkeita on tilattu, ja tärkein niistä: puuceen kompostikäymälä! Tarkoitus on kesällä viettää mahdollisimman paljon aikaa tontilla, että saataisiin paljon aikaiseksi. Meille on tulossa tontille matkailuvaunu, joten ei tarvitse piskuisessa aitassa viettää aikaa. Mies on lomalla heinäkuun, joten yhtäaikaakin keretään "lomailla"..

Tämä viikko on mennyt reissun lisäksi vain ollessa. Tai noh, taloyhtiöön vaihdettiin ikkunat, joten pääsin peseen ikkunat, kyllä muuten ihan eri meininki pestä uusia ikkunoita kun v. 1952 ikkunoita! Ja nyt on sälekaihtimet joka ikkunassa, paljon parempi! On lomailua muutenkin, typy oli viime viikon toisessa mummulassa lomailemassa ja tälläkin viikolla meni keskiviikkona toiseen mummulaan. On saanut äippä relata ihan totaalisesti!!

Huomenna lähdetään isännän kanssa tontille aittaan yöksi. Korkataan "mökkikausi", lämmitetään sauna, syödään hyvin grillisapuskaa ja yövytään aitassa. Jos olisi vaunu meillä jo ollut  niin varmaan oltais jo torstaina menty sinne. Mutta alotellaan näin hiljoksiin tämä urkalla. :)

Ihanaa äitienpäivää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti